Love Yarn Madrid 10-12/02/23

Arriba a Madrid la primera edició de la major fira de llanes a Europa. Els dies 10, 11 i 12 de febrer en el Pavellón de Cristall de la Casa de Campo es presenta aquest esdeveniment amb 8000 metres quadrats dedicats a la llana, al crochet i al punt de mitjana, i que compta amb Alimaravillas i Estefa com a padrines.

Són més de 120 estands amb una zona de descans per a teixir, zona de menjar, tallers i moltes sorpreses. Una oportunitat única per a conèixer novetats, a coneguts tintorers, aprendre alguna tècnica nova, conèixer a teixidors que triomfen en les xarxes socials i persones amb la mateixa afició.

El programa compta amb més de quaranta tallers amb vint talleristas nacionals i internacionals amb temes tan interessants com Shadow Knitting, Brioche Avanzado, Intarsia A Crochet, Trenzas En Punto Brioche, Calcetines Nivel Iniciación, Tapestry, Todos Los Secretos, Telar De Cintura I, Jersey Mangas Martillo, Mansikka Pouch,  entre altres.

La fira l’organitza Miss Kits, botiga de llanes que va néixer a Barcelona en 2014 amb la vocació d’oferir una àmplia selecció de productes i qualitats. En 2021 obre botiga a Madrid de la mà de Merino Feroz i es converteix en una botiga de referència a la ciutat.

Araytor estarà assegurant aquest esdeveniment.

Madrid – Pavelló de Cristall del Recinte Firal de la casa de Campo – Del 10 al 12 de febrer

+ Info: https://loveyarnmadrid.com/

The show must go on
ARAYTOR CORREDURIA DE SEGUROS, S.L.

Gran Via de les Corts Catalanes, 565, 08011 Barcelona
Pº Castellana 91, 4º planta Oficina 1 28046 Madrid

T. 932 72 48 60 | events@araytor.com

SÍGUENOS

Partners de la Asociación de
Promotores Musicales

logo-APM-2021

Contacta con nosotros

Llámanos o rellena el siguiente formulario y nos pondremos en contacto contigo.
Araytor Correduría de Seguros